Wie zijn wij?

Jolanda Klijn

Sinds 2006 ben ik bezig met NLP en in 2008 heb ik de NLP Mastersopleiding afgerond. Voorheen was ik werkzaam als communicatie adviseur in de opvang van asielzoekers. Ik vind communicatie tussen mensen erg boeiend en werk vanuit een positieve houding. Het is een voorrecht de ander te mogen begeleiden in de ontdekkingstocht naar zichzelf en het vinden van nieuwe inzichten.

Met NLP technieken kan ik op een speelse en doeltreffende manier werken met mensen en een veranderingsproces in gang zetten. In mijn coachingsruimte vind ik het van belang een goede sfeer te scheppen waarin je met vertrouwen kan werken. Ik raak geïnspireerd door het contact met de natuur en de communicatie tussen mensen. Door mensen te leren in contact te komen met  zichzelf komen ze ook dichter bij hun kracht.

 

Rene Schiffers

Ik ben opgeleid als creatief therapeut beeldend vormen en als coachend manager. Als vormgever heb ik me ontwikkeld in diverse schilderstechnieken en enkele keramische werkvormen. Landschappen zijn mijn centrale thema.

Als therapeut en als coach richt ik me op het oplossen van kleine en grote levensvraagstukken. Ik ondersteun mensen bij het vergroten van hun probleemoplossend vermogen.