Nu ook op donderdag OPEN ATELIER in Elden.

 

De Boog Coaching & Creativiteit aan de Brink 13 in Elden heeft sinds april ook een open atelier avond op donderdag van 20.00 – 22.30 uur.


Naast de maandagavond kunt u ook op donderdagavond vrij werken. Er is volop materiaal aanwezig zodat u allerlei beeldend vormen kunt uit proberen. Schilderen met olieverf, aquarelleren of tekenen met pastelkrijt. Boetseren, collages maken, houtbewerking of dat ene speciale cadeau maken voor een dierbare. In alle rust en met begeleiding als u wilt, kunt u in ons atelier aan het werk.


Verder biedt de Boog op woensdagmiddag en zaterdagochtend knutsel- en tekenles voor basisschoolleerlingen. In juni hebben we zelfs een echte expositie die de kinderen samenstellen!


Voor teamuitjes, creatieve familiedagen met lunch of dinerarrangement en kinderfeestjes leveren we maatwerk. Bij mooi weer kunt u ook in onze tuin genieten van samenzijn en werken aan een creatieve opdracht.


U bent van harte welkom voor een gratis proefles en voor vragen zijn wij te bereiken op 06 – 57 11 45 24 en 06 – 34 93 38 15.

Nu ook op donderdag OPEN ATELIER in Elden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.