CURSUSSEN STARTEN WEER

Maandag 25 mei starten wij weer met de lessen voor kinderen tot en met 12 jaar. Wij hebben er weer zin in en hopen dat jullie allemaal weer komen.

Gelukkig mogen wij je weer ontvangen maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er spelregels opgesteld voor de gezondheid van jou, je ouders en ons.

We willen jullie vragen deze goed te lezen en te respecteren.

  • We plannen de lessen zo, dat niemand in de serre hoeft te wachten.
  • We vragen iedereen het toilet zo weinig mogelijk te gebruiken. We snappen dat dit niet altijd te voorkomen is, dan wordt het toilet direct na gebruik door ons schoongemaakt.
  • Kom zoveel mogelijk alleen als u uw kind brengt en begeleid hem of haar tot het hek. Ons atelier is nog niet geopend voor bezoekers ouder dan 12 jaar.
  • Neem zo min mogelijk spullen mee.
  • Wij vragen de kinderen bij binnenkomst hun handen te wassen en desinfecterende gel te gebruiken. Dit is in het atelier aanwezig.
  • Het atelier is zo ingericht dat het voor ons goed mogelijk is 1,5 meter afstand te houden van de cursisten en toch onze opdrachten, uitleg en hulp te geven.
  • Het is momenteel nog niet toegestaan eten en drinken te serveren.

Mocht uw kind klachten hebben zoals koorts, verkoudheid of andere corona gerelateerde symptomen vragen wij u om uw kind thuis te laten en ons dit vooraf te laten weten via de app.

Als u een nieuwe strippenkaart nodig heeft, kunt u het geld overmaken op rekening NL28RABO0115576215 tnv de Boog Coaching en Creativiteit te Arnhem ovv naam kind.

Het cursusseizoen duurt nog 6 weken. Dit betekent dat maandag 29 juni de laatste tiener tekenles is, woensdag 1 juli en zaterdag 4 juli zijn de laatste knutsellessen.

We houden jullie op de hoogte mocht er iets veranderen.

Hartelijke groeten,

Jolanda en René

CURSUSSEN STARTEN WEER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.